loader

Transformatie van bedrijfspanden

Bedrijfspanden transformeren is een win-win-win-situatie!


De centrums van grote- en middelgrote steden zijn steeds meer genoodzaakt om de hoogte in te bouwen en vanwege toenemende automatisering en digitalisering verlaten grote corporate bedrijven de bedrijfspanden in binnensteden. Ideaal om te transformeren en om in verhouding meer mensen te huisvesten op eenzelfde aantal vierkante meters. Ook zien we een groeiende vraag naar eengezinswoningen en een studio van 70 tot 100m² kan voor deze doelgroep uitermate geschikt zijn!

Gezien de krapte op de woningmarkt zien wij het transformeren van bedrijfspanden tot woningen als de meest voor de hand liggende oplossing om de huidige woningnood aan te pakken. Dit past ook binnen de tijdsgeest van vandaag de dag waar het steeds belangrijker wordt om circulair te denken en te ondernemen. Dus waarom zo ook niet met vastgoed?

Waarom een lange termijninvestering in getransformeerde objecten interessant is?
We zien de laatste jaren alleen maar dat de huizenprijzen in de binnensteden van grote- en middelgrote steden stijgen en zolang de krapte op de woningmarkt blijft bestaan zal dit ook een gunstig effect hebben op de voorgenoemde prijzen. 

Interesse om te investeren in het transformeren van bedrijfspanden tot woonobjecten? Klik hier om meer te lezen over onze werkwijze met betrekking tot het investeren in transformatie van bedrijfspanden tot woningen.


Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Meer weten over wat Pericia voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op