loader

Investeren in vastgoed

Investeren voor de korte of lange termijn? In samenwerking met Pericia kan het allemaal!


De soorten projecten waarin in geïnvesteerd kan worden zijn de volgende:

Woning updates
Hier streven we naar een doorlooptijd van minimaal 4 tot maximaal 6 maanden. Dit is ook heel goed mogelijk, omdat we het hele bouwproces in eigen beheer uit kunnen voeren. Er lopen korte lijnen tussen de projectontwikkelaar en het klusteam, waardoor gedateerde woningen binnen enkele maanden een sprong vooruit in de tijd maken.

Om de continuïteit wat betreft het updaten van woningen te kunnen borgen hebben we ons eigen consumentenplatform gelanceerd genaamd snelvanmijnpandaf.nl. Hier kunnen woningbezitters en/of pandeigenaren zich melden die SNEL van hun woning of pand af willen. Dit maken we in de praktijk geregeld mee en op deze manier kan de voorgenoemde doelgroep direct contact met ons opnemen.

In samenwerking met investeerders die SNEL rendement zoeken kunnen wij op onze beurt ook SNEL zonder voorbehoud van financiering een bod uitbrengen aan een verkopende partij.

Herontwikkeling en transformatie
Dit zijn interessante projecten voor vastgoedinvesteerders met een lange(re) adem en met voldoende financiële middelen om te investeren in het herontwikkelen of transformeren van bedrijfspanden. Hier hebben we te maken met meer externe factoren waar we weinig tot geen invloed op hebben. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van vergunningen of het indienen van bouwplannen bij de lokale gemeente. 


Heeft u interesse om te investeren in vastgoed? Neem dan direct contact met ons op via 085 - 13 00 599 of vul het contactformulier in.


Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Meer weten over wat Pericia voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op