loader

Bouwadvies

Enkel op zoek naar bouwadvies?


Ben je dringend op zoek naar bouwadvies? Neem dan direct contact op met onze projectontwikkelaar via het contactformulier.

Een eerste contact en bijbehorend advies is bij ons altijd gratis. Wanneer er telefonisch contact is geweest kunnen we bepalen of het zinvol is om eens nader kennis te maken en te kijken hoe we een passend bouwadvies kunnen geven.

Onder bouwadvies kunnen vele zaken benoemd worden. Denk hierbij aan constructieve veiligheid, gezondheid en natuurlijk de eisen van een bouwbesluit. Al deze zaken kunnen wij voor u verzorgen en verwerken in de benodigde stukken.

Constructieve veiligheid
Bij constructieve veiligheid wordt er gekeken naar de stabiliteit en sterkte van de woning of verbouwing. Denk hierbij aan de uitwerking van de funderings-, vloer- en dakconstructie. Deze worden door een vaste constructeur berekend en door ons op tekening verwerkt, zodat iedereen in een oogopslag kan zien wat er benodigd is.

Gezondheidseisen en bouwbesluit
Gezondheidseisen en bouwbesluit toetsing kan worden geplaatst onder één noemer, omdat het één met een ander gekoppeld gaat. Doorgaans worden deze eisen ook gevraagd bij een vergunningsaanvraag. Dit wordt aangeleverd middels een bouwbesluittoetsing en de mogelijke EPC/BENG berekening, welke ook door ons verzorgd kan worden.


Bent u op zoek naar bouwadvies? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op!


Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Meer weten over wat Pericia voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op