loader

Projectontwikkeling

Uw bouwproject begint hier!


Elk bouwproject begint bij de ontwikkeling van een ontwerp. Samen met u kijkt onze projectontwikkelaar naar wat uw wensen zijn en worden deze omgezet in één of meerdere ontwerpen. Deze worden vervolgens samen met u besproken om te kijken of alles naar wens is of dat er eventueel nog aanpassingen gedaan moeten worden. 

Onze klant is koning
Wij bij Pericia Vastgoedontwikkeling streven er naar om de klant voor de volle 100% tevreden te stellen. We nemen simpelweg geen genoegen met minder. De meest ideale situatie voor ons is natuurlijk een situatie waar een ontwerp in een keer goed is. Wij bij Pericia Vastgoedontwikkeling weten dat dit een utopie is. We passen de ontwerpen aan, net zo lang tot het ontwerp naar tevredenheid is afgerond en net zo vaak als dat van ons in alle redelijkheid verwacht mag worden.

Wanneer u als klant een ontwerp in de basis zodanig gewijzigd wilt hebben, met als gevolg dat we opnieuw moeten beginnen met ontwerpen, staat het ons vrij hiervoor nieuwe (financiële) afspraken te maken.

Het vervolg van uw bouwproject
Na het ontwerp traject gaan wij samen naar de vervolgstap kijken. Niet in alle gevallen is het noodzakelijk om een vergunning aan te vragen, maar wel is het zeer verstandig om in ieder geval goede tekeningen te hebben.

Dit noemen wij het maken van werktekeningen. Dit houdt in dat u tekeningen krijgt, welke alle nodige informatie bevatten die benodigd zijn om uw bouwproject goed uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan duidelijke maatvoering en goede omschrijvingen van de benodigde materialen. Indien gewenst is het ook mogelijk om een mooie 3D-impressie te verzorgen van uw bouwproject. Dit geeft altijd een beter beeld van het eindproduct.

Mocht een bouwvergunning wel benodigd zijn, dan kunnen wij ook deze voor u verzorgen. Wij nemen dan alle zorgen uit handen en regelen de communicatie met de gemeente. Wij zorgen daarnaast dat de woning of verbouwing voldoet aan de geldende eisen voor de betreffende locatie. Denk hierbij aan goot en/of nokhoogtes, maar ook aan een bepaalde uitstraling die er op sommige locaties benodigd zijn.


Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Meer weten over wat Pericia voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op