loader

Ons bouwbedrijf brengt uw bouwproject tot werkelijkheid!

Als bouwbedrijf kunnen we wat we met u bedenken ook uitvoeren!


Het is leuk om aan de tekentafel van alles te bedenken, maar de lol voor ons zit 'm natuurlijk in de uitvoering. In samenwerking met Pericia Vastgoedontwikkeling komen uw bouwprojecten ook tot werkelijkheid! Ons bouwbedrijf zorgt ervoor dat het bouwproject ook leuk is voor u, zodat u hier een fijne herinnering aan overhoudt!

Wij werken samen met klusteams en zijn momenteel goed vertegenwoordigd in de regio's Dordrecht, Brabant en Noord-Limburg. Om de kwaliteit te kunnen borgen, begeleiden wij vanuit ons bouwbedrijf het hele (bouw)proces en sturen ons klusteam voor uw bouwproject direct aan.

Uw plannen zijn reeds ontwikkeld en u bent slechts op zoek naar een deskundig bouwbedrijf? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze backoffice via 085 1300599 of vul het contactformulier in op deze website.

Leest u dit en bent u een klusser en bent u benieuwd of u in aanmerking komt om met Pericia Vastgoedontwikkeling samen te werken? Reageer dan hier op de vacature Klusteam. 

 

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?


Meer weten over wat Pericia voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op